1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Szabad felhasználású jelzálog hitelek
  4. Takarék Szabad felhasználású jelzáloghitel

Takarék Szabad felhasználású jelzáloghitel

Vannak életünkben nagyobb célok, melyek megvalósításának pénzügyi lehetőségeink gyakran gátat szabnak.

Szeretné nagyszabású céljait megvalósítani? Szabadfelhasználású hitelünk segítségével ezt megteheti, bármiről legyen is szó. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

A Takarék Szabadfelhasználású jelzáloghitel fontosabb jellemzői:


A kölcsön összege:

 

- minimum: 1.000.000,- Ft 
- maximum: 50.000.000,- Ft

 

A kölcsön futamideje:

 

- minimum: 1 év 
- maximum: 20 év 
 

Kamat mértéke:

A Takarékszövetkezet a folyósított kölcsönösszeg, illetve a fennálló tőketartozás után a folyósítás napjától az adós egyes fizetési kötelezettségei teljesítésének időpontját megelőző napig terjedő időszakra kamatot számít fel. 
A kölcsön kamata referenciakamathoz kötött, referenciakamat + kamatfelár.


Referenciakamat: 6 havi BUBOR 
Kamatfelár: 4,5 %
Kamatperiódus: naptári félév. 

 

A Takarék Szabadfelhasználású jelzáloghitel forint fizetési számla vagy hitelelszámolási számla nyitása mellett igényelhető.
Forint fizetési számla nyitása esetén az Ügyfeleket kamatkedvezmény illeti meg az alábbiak szerint:
 

Takarék Szabadfelhasználású jelzáloghitel kamatkedvezménnyel:
- rendszeres havi* számla jóváírás és
- legalább 150.000,-Ft jóvárás 
esetén 0,5 %

 

 

* Rendszeres havi jóváírás esetén az elvárt jóváírási kötelezettség akár több részletben és akár több számlára (deviza számlára is) teljesíthető. Jóváírásnak tekintendőek a számlára érkező átutalási tranzakciók és befizetések. Nem tekintendő jóváírásnak a kamatfelár-kedvezmény szempontjából a saját számlák közötti átvezetés, lakossági betét lejáratából, betét feltörésből, illetve betéti kamat jóváírásából származó és a saját értékpapír számláról történő jóváírás.

 

A kamatfelár-kedvezmény minden esetben a meghirdetett kamatfelár felső értékéből kerül levonásra. Amennyiben az Adós az igényelt kamatfelár-kedvezményhez szükséges, hitelszerződésben rögzített feltételeket nem teljesíti legalább 3 hónapon keresztül, akkor a kapcsolódó teljes kamatkedvezmény megvonásra kerülhet.

 

Törlesztés:

 

Havi egyenlő részletekben, az ügyfél által választott napon (a törlesztési nap a hónap 1. és 20. napja közötti bármely nap lehet), a folyósítást követő naptári hónaptól.
 

Előtörlesztés:

 

Előtörlesztésre bármikor lehetőség van – ezáltal csökken a fennálló tőketartozás és a fizetendő havi törlesztőrészlet összege. 
Ennek díja: az előtörlesztett összeg 1,5%-a.
Az előtörlesztési szándékot az ügyfélnek írásban kell jeleznie a Takarékszövetkezet felé a pontos összeg és dátum megjelölésével.

 

Értékbecslés:

 

A fedezetül felajánlott ingatlanokra kötelező értékbecslést készíttetni. Az értékbecslést a Takarékszövetkezet rendeli meg az általa kiválasztott értékbecslőtől, melynek díja az ügyfelet terheli. 
 

A Takarék Szabadfelhasználású jelzáloghitel részletes feltételei megtalálhatók a vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben, Üzletszabályzatban, illetve Hirdetményben, amelyeket a Dél Takarék kirendeltségeiben és honlapján érhet el. További, részletes információért forduljon a munkatársainkhoz!

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Dél Takarék a hitelbírálat jogát fenntartja.

 

Kapcsolódó dokumentumok: