A Dél TAKARÉK három takarékszövetkezet egyesülésével (Szigetvári Takarék, MECSEK TAKARÉK Szövetkezet és Szentlőrinc – Ormánság Takarékszövetkezet) 2017. november 30-án alakult meg. A több mint fél évszázados múltú, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező takarékok a takarékszövetkezeti értékeket megőrizve, mégis megújulva, egy erős, regionális pénzintézetté egyesültek, a Dél TAKARÉK így méltó versenytársa a kereskedelmi bankoknak.

Helyi szakértelem, a holnap megoldásai

 

Az elmúlt évtizedekben megszerzett tudásnak, vagyonnak és tapasztalatnak köszönhetően ügyfeleinket hatékonyan, igényeiket maximálisan figyelembe véve, magas minőségben szolgáljuk ki 5 megyében, közel 50 fiókban. A Dél TAKARÉK egy rugalmas, gyors, a régióval együtt élő szervezet. Fiókjainkban naprakész piaci tudással rendelkező ügyintézőink szolgálják ki lakossági- és vállalkozó-, önkormányzati ügyfeleinket.

 

Kiemelt figyelmet szentelünk a technikai háttér modernizációjának és termékeink folyamatos fejlesztésének azért, hogy ügyfeleinknek valódi igényekre valódi megoldásokat nyújtsunk, legyen szó bármilyen élethelyzetről.

 

A partnerségben hiszünk

 

Hosszú távú, az ügyfelek és a Takarék számára kölcsönös előnyökön nyugvó kapcsolatban hiszünk, ahol ügyfeleit jól ismerő szervezetként keressük a legjobb megoldásokat. Mindez fenntartható együttműködést eredményez. Célunk, hogy biztosítsuk az ügyfeleink számára a személyes kapcsolattartást.

 

Önökért, helyben

 

Ügyfeleink elégedettsége továbbra is kiemelten fontos számunkra. Ezért nap, mint nap azon munkálkodunk, hogy megtaláljuk a kapcsolódási pontokat, mind a lakossággal, mind a vállalkozásokkal és intézményekkel. Hiszünk abban, hogy a helyi értékek és tradíciók összefogása teremti meg egy sikeres térség alapjait. Ezen értékek megőrzése mellett törekszünk a fejlődésre és innovációra szervezetünk minden területén, ezzel hozzájárulva a régió gazdasági és társadalmi fejlődéséhez egyaránt.

 

A Szövetkezeti Hitelintézeti Integráció
 
A Szigetvári Takarék tagja a szövetkezeti hitelintézeti integrációnak, amely 12 önálló , magántulajdonban lévő szövetkezeti hitelintézet – takarékszövetkezet, hitelszövetkezet, illetve kisebb bank – együttműködése, amelyet annak érdekében hoztak létre, hogy az ügyfeleknek, a betéteseknek több, és még jobb szolgáltatást tudjanak nyújtani, nagyobb biztonságban és magasabb színvonalon.

 

Az integráció megújításának célja továbbá, hogy a takarékok ügyfelei az ország bármely,közel 1500 pontján egységesen korszerű pénzügyi szolgáltatásokhoz jussanak hozzá, kényelmesen tudják intézni pénzügyeiket és még nagyobb biztonságban legyenek megtakarításaik. A termékkínálat megújulásával és bővülésével a kiszolgálás színvonala folyamatosan emelkedik.

 

Az integrációnak köszönhetően a takarékszövetkezetek tőkeerős pénzügyi csoportként sok százmilliárd forint értékű hitelt lesznek képesek biztosítani a hazai tulajdonú vállalkozások és az agrárium részére, hozzájárulva ezzel a hazai gazdaság növekedéséhez és nem utolsósorban a munkahelyteremtéshez.

 

Pénzét biztonságban tudhatja nálunk

 

A Dél TAKARÉK* továbbra is a Garanciaközösség tagja, így megtakarításainak védelméről ebben a formában is gondoskodunk. A szövetkezeti hitelintézeteknél elhelyezett betéteket mindemellett az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) is védi.

Tájékoztató az ismételt ügyfél átvilágítási kötelezettségről

Tisztelt Ügyfelünk!

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény értelmében Hitelintézetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek