„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. HITELEK
  4. Dél - Konzorciális jelzáloghitelek

Dél - Konzorciális jelzáloghitelek

Konzorciális jelzáloghitelek

Tisztelt Ügyfelünk! 


A Takarékszövetkezet és a Jelzálogbank a hitelezői konzorciumuk megszüntetésében állapodtak meg, melynek értelmében a Takarékszövetkezet hitelezői státusza  2019. május hó 1. napjától megszűnt, a hitelező a Jelzálogbank lesz.


A kölcsönszerződése futamideje alatt a vonatkozó Hirdetmény a Jelzálogbank ügyfélszolgálati helyiségeiben kerül kifüggesztésre, illetve a Jelzálogbank honlapján (www.takarek.hu) érhető el, így azt a jövőben kérjük, ott szíveskedjék keresni.


Dél TAKARÉK Szövetkezet