Jogi Nyilatkozat

Általános információk

A site (a www.deltakarek.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat! 


A Dél Takarékszövetkezet. (a továbbiakban: Dél Takarék) weboldalai, és az azon található mindennemű tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Dél Takarék kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.


A Dél Takarék weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért a Dél Takarék felelősséget nem vállal. A honlapon szereplő aktuális ajánlatok, konstrukciók nem minősülnek ajánlattételnek. Az aktuális feltételrendszert a bankfiókokban közzétett mindenkor hatályos Általános és Üzletági Üzletszabályzatok és Hirdetmények tartalmazzák és határozzák meg.


A Dél Takarék nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

 

A személyes adatok és a banktitok védelme


A Dél Takarék bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Dél Takarékhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Dél Takarék - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.


A Dél Takarék az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, az ügyfelek nála vezetett számláinak egyenlegére, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást banktitokként kezel.


A Dél Takarék az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

 

Impresszum

 

Szolgáltató: Dél TAKARÉK Szövetkezet
Elnök-ügyvezető: Osztrogonácz Gábor
Ügyvezető igazgató: Dr. Gyarmatiné Szentes Anikó
Telephely: 7622 Pécs, Bajcsy Zs. u. 7.
Cégjegyzékszám: Cg.: 02-02-000186

Adószám: 10043086-4-02

Csoportos adószám: 17782672-5-44 

 

Kérdések, vélemények 


A Dél Takarék tevékenységét a PSZÁF 1997. december 11. napján kelt, 883/1997/F. számú tevékenységi engedélye alapján folytatja.

Tájékoztató az ismételt ügyfél átvilágítási kötelezettségről

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

 

Részletek