„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítások
  4. Kockázati életbiztosítás

Kockázati életbiztosítás

A piacon versengenek a biztosítótársaságok az ügyfelek kegyeiért. Azonban egyáltalán nem mindegy, melyik biztosító melyik életbiztosítását választjuk, ugyanis jelentős különbségek lehetnek költségek és szolgáltatási szintek tekintetében. Ebben segítenek fióki munkatársaink eligazodni.

Nem titkolt célunk, hogy biztosítási alkuszként több biztosító társaság többféle kockázati életbiztosítása közül a legmegfelelőbbet válasszuk ügyfeleinknek. Ehhez az igények felmérését kiemelten fontos feladatunknak tekintjük. Többen gondolják úgy, hogy az életbiztosítás drága, esetleg nem képesek megfizetni. Minél korábban, azaz minél fiatalabb korban kezdünk bele egy biztosítási szerződés megkötésébe, annál előnyösebb díjtételekkel tudunk hozzájutni.

 

Amikor hosszú távra elkötelezzük magunkat például egy lakásvásárlási hitel felvételével, szerintünk nélkülözhetetlen ezzel egy időben arról is gondoskodnunk, hogy ha előre nem várható tragédia következik be, féltett ingatlanunk hitelét akkor is képesek legyünk törleszteni. 

 

A részletekről tájékozódjon a Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókjaiban dolgozó munkatársainknál!