Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
DÉL TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítások
  4. Kötelező gépjármű felelősség és Casco biztosítások

Kötelező gépjármű felelősség és Casco biztosítások

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítással kell rendelkeznie annak, aki gépjármű tulajdonos vagy üzembentartó, mert e nélkül nem vehet részt a közúti forgalomban. A kötelező felelősségbiztosítás lényege: a közlekedés folyamán a másoknak okozott károkat téríti meg helyettünk a biztosító.

A gépjárművek az ingatlan után a legnagyobb vagyoni értékkel bírnak. Ez az érték megsemmisülhet lopás, rongálás, vagy elemi károk során, ha a gépjármű-tulajdonos nem rendelkezik casco-biztosítással. Hitelre vásárolt gépjárművek esetén pedig a hitelező nem tekint el a tartozástól, tehát azt tovább kell fizetni a már megsemmisült, totálkáros vagy ellopott gépjármű után is.

 

A Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókjaiban is elérhetők a KGFB és Casco termékek, azonban ma már számos online összehasonlító portál is elérhető, ahol meg is tudjuk kötni a kiválasztott szerződéseket.

 

A részletekről tájékozódjon a Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókjaiban dolgozó munkatársainknál!