„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítások
  4. Kötelező gépjármű felelősség és Casco biztosítások

Kötelező gépjármű felelősség és Casco biztosítások

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítással kell rendelkeznie annak, aki gépjármű tulajdonos vagy üzembentartó, mert e nélkül nem vehet részt a közúti forgalomban. A kötelező felelősségbiztosítás lényege: a közlekedés folyamán a másoknak okozott károkat téríti meg helyettünk a biztosító.

A gépjárművek az ingatlan után a legnagyobb vagyoni értékkel bírnak. Ez az érték megsemmisülhet lopás, rongálás, vagy elemi károk során, ha a gépjármű-tulajdonos nem rendelkezik casco-biztosítással. Hitelre vásárolt gépjárművek esetén pedig a hitelező nem tekint el a tartozástól, tehát azt tovább kell fizetni a már megsemmisült, totálkáros vagy ellopott gépjármű után is.

 

A Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókjaiban is elérhetők a KGFB és Casco termékek, azonban ma már számos online összehasonlító portál is elérhető, ahol meg is tudjuk kötni a kiválasztott szerződéseket.

 

A részletekről tájékozódjon a Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókjaiban dolgozó munkatársainknál!