„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítások
  4. Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás

Mindenki lakik valahol, saját házban, lakásban, vagy bérelt ingatlanban. Akármelyikről is legyen szó az összes ingósága, használati és személyes tárgya ott található. Ezek a vagyontárgyak féltett értékeink, melyeket kisebb-nagyobb kár érhet a bagatelltől a totálkárig. Míg a kisebb károk inkább bosszúságot okoznak, a nagyobb károk esetében akár egy élet munkája mehet veszendőbe.

A legtöbben belátjuk ezt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a magyarországi lakások mintegy 70%-a rendelkezik valamilyen biztosítással. A szélsőséges időjárás okozta károk napjainkban egyre gyakoribbak, erre is érdemes gondolnunk, amikor egy lakásbiztosítási ajánlatban szereplő fedezetek felsorolását tanulmányozzuk. Általánosságban elmondható, hogy a nagy összegű károkat (több milliós, esetleg totálkárokat) okozni képes események a legfontosabbak, míg a kiegészítő fedezetek inkább kényelmi szempontokat, a biztosítás teljes körűvé tételét szolgálják. Az optimális biztosítási fedezetek megtalálásához szakszerű és hatékony segítséget kaphat kollegáinktól.

 

Egy jó lakásbiztosítással elkerülhetjük, hogy a bekövetkező károk alapjaiban rengessék meg anyagi helyzetünket. A kockázatok biztosítóra történő áthárításával biztonságot teremthetünk a magunk és családunk számára.

 

A biztosítók által kínált lakásbiztosítási ajánlatok összehasonlításával akár tízezreket is megtakaríthatunk, a több éve kötött biztosításokat ezért is érdemes időről időre átnézni és szükség szerint átdolgozni. Az optimális biztosítás eléréséhez segítségért fordulhatnak a Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókhálózatában dolgozó kollégáinkhoz, akik megfelelő felkészültséggel rendelkeznek, alkusz partnerünk hátterével pedig a hazai biztosítási piacon fellelhető valamennyi biztosító termékei elérhetők.

 

A részletekről tájékozódjon a Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókjaiban dolgozó munkatársainknál!