Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
DÉL TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítások
  4. Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás

Mindenki lakik valahol, saját házban, lakásban, vagy bérelt ingatlanban. Akármelyikről is legyen szó az összes ingósága, használati és személyes tárgya ott található. Ezek a vagyontárgyak féltett értékeink, melyeket kisebb-nagyobb kár érhet a bagatelltől a totálkárig. Míg a kisebb károk inkább bosszúságot okoznak, a nagyobb károk esetében akár egy élet munkája mehet veszendőbe.

A legtöbben belátjuk ezt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a magyarországi lakások mintegy 70%-a rendelkezik valamilyen biztosítással. A szélsőséges időjárás okozta károk napjainkban egyre gyakoribbak, erre is érdemes gondolnunk, amikor egy lakásbiztosítási ajánlatban szereplő fedezetek felsorolását tanulmányozzuk. Általánosságban elmondható, hogy a nagy összegű károkat (több milliós, esetleg totálkárokat) okozni képes események a legfontosabbak, míg a kiegészítő fedezetek inkább kényelmi szempontokat, a biztosítás teljes körűvé tételét szolgálják. Az optimális biztosítási fedezetek megtalálásához szakszerű és hatékony segítséget kaphat kollegáinktól.

 

Egy jó lakásbiztosítással elkerülhetjük, hogy a bekövetkező károk alapjaiban rengessék meg anyagi helyzetünket. A kockázatok biztosítóra történő áthárításával biztonságot teremthetünk a magunk és családunk számára.

 

A biztosítók által kínált lakásbiztosítási ajánlatok összehasonlításával akár tízezreket is megtakaríthatunk, a több éve kötött biztosításokat ezért is érdemes időről időre átnézni és szükség szerint átdolgozni. Az optimális biztosítás eléréséhez segítségért fordulhatnak a Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókhálózatában dolgozó kollégáinkhoz, akik megfelelő felkészültséggel rendelkeznek, alkusz partnerünk hátterével pedig a hazai biztosítási piacon fellelhető valamennyi biztosító termékei elérhetők.

 

A részletekről tájékozódjon a Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókjaiban dolgozó munkatársainknál!