Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
DÉL TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Diákhitel

Diákhitel

Egy hitelkonstrukció diákoknak, mellyel megkönnyíthetik felsőfokú tanulmányaikat!

Komoly anyagi terhet jelent a továbbtanulás? Szeretnéd kipótolni az ösztöndíjad?

Ebben az esetben ideális lehet számodra a felsőfokú tanulmányaid folytatásához egy kedvező feltételű hitel, a Diákhitel.

 

Amennyiben megfelelsz a jogosultsági feltételeknek, szabadon választhatsz a felvehető összegek közül.
Ha állami finanszírozású képzésben tanulsz, akkor havonta minimum 15, maximum 40, költségtérítéses képzésben pedig maximum 50 ezer forinthoz juthatsz a diákhitellel.
Tőled függ a hitel folyósítása, igényelheted havonta, vagy egy összegben az adott szemeszterre előre, egészen felsőoktatási tanulmányaid befejezéséig, vagy a hiteligénylési idő lejártáig. A törlesztést csak ezek után kell elkezdened, amelynek összege a majdani jövedelmedtől függ.

 

A részletekről a Diákhitel Központ honlapján tájékozódhatsz. (www.diakhitel.hu)

 

Hogyan igényelheted a Diákhitelt?

 

A hitel igénylése rendkívül egyszerű, és most már bármelyik fiókunkban megteheted. Ha már vezetsz vagy most nyitsz nálunk számlát, úgy az igényléshez szükséges nyomtatványokat díjmentesen biztosítjuk Számodra.


Az igényléshez hozd magaddal:

 

  • a személyi igazolványodat
  • a lakcímigazoló kártyádat
  • és az adószámod igazoló kártyád


Számlanyitás esetén figyelmedbe ajánljuk Ifjúsági Számlánkat, amelyet kifejezetten a Te igényeidhez illeszkedik.

Csatolt dokumentumok: