„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”

Diákhitel

Egy hitelkonstrukció diákoknak, mellyel megkönnyíthetik felsőfokú tanulmányaikat!

Komoly anyagi terhet jelent a továbbtanulás? Szeretnéd kipótolni az ösztöndíjad?

Ebben az esetben ideális lehet számodra a felsőfokú tanulmányaid folytatásához egy kedvező feltételű hitel, a Diákhitel.

 

Amennyiben megfelelsz a jogosultsági feltételeknek, szabadon választhatsz a felvehető összegek közül.
Ha állami finanszírozású képzésben tanulsz, akkor havonta minimum 15, maximum 40, költségtérítéses képzésben pedig maximum 50 ezer forinthoz juthatsz a diákhitellel.
Tőled függ a hitel folyósítása, igényelheted havonta, vagy egy összegben az adott szemeszterre előre, egészen felsőoktatási tanulmányaid befejezéséig, vagy a hiteligénylési idő lejártáig. A törlesztést csak ezek után kell elkezdened, amelynek összege a majdani jövedelmedtől függ.

 

A részletekről a Diákhitel Központ honlapján tájékozódhatsz. (www.diakhitel.hu)

 

Hogyan igényelheted a Diákhitelt?

 

A hitel igénylése rendkívül egyszerű, és most már bármelyik fiókunkban megteheted. Ha már vezetsz vagy most nyitsz nálunk számlát, úgy az igényléshez szükséges nyomtatványokat díjmentesen biztosítjuk Számodra.


Az igényléshez hozd magaddal:

 

  • a személyi igazolványodat
  • a lakcímigazoló kártyádat
  • és az adószámod igazoló kártyád


Számlanyitás esetén figyelmedbe ajánljuk Ifjúsági Számlánkat, amelyet kifejezetten a Te igényeidhez illeszkedik.

Csatolt dokumentumok: