„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Bankszámla csomagok
  4. Dobogó számlacsomag

Dobogó számlacsomag

Azon 18 éven felüli ügyfeleinknek kínáljuk, akik szívesebben intézik pénzügyeiket elektronikus úton.

Havi díja 1.299,- Ft, mely havi díj ellenében az ügyfél a lakossági bankszámlaszámla vezetésén kívül az alábbi szolgáltatások veheti igénybe:

 

  • lakossági bankszámla vezetése, és kivonat számlaforgalomról,
  • MasterCard nemzetközi bankkártya díjmentes utasbiztosítással,
  • Internet Banking elérhetőség regisztrációs díj nélkül,
  • Mobilinfo szolgáltatás SMS költség nélkül a jóváírásokról és a terhelésekről,
  • Strázsa kártyaőr szolgáltatás havi díj nélkül,
  • díjmentes elektronikus utalás, csoportos beszedés, rendszeres megbízás

 

Amennyiben a jelen menüpontban megjelölt számlacsomag Hirdetménye valamely pénzforgalmi, illetve azzal összefüggő egyéb szolgáltatásra vonatkozóan díj illetve költségtételt nem tartalmaz, úgy e szolgáltatásra a „Lakossági forint fizetési számla – hirdetmény” elnevezésű dokumentumban foglaltak az irányadóak, mely utóbbi hirdetmény alább, a „csatolt dokumentumok” között érhető el.

Csatolt dokumentumok: