Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
DÉL TAKARÉK

Fundimini Gyerekszámla

Megoldás azoknak, akik időtálló befektetést keresnek gyermekük lakáscéljainak megvalósításához.

Alapozza meg gyermeke jövőjét, nyisson Fundimini Gyerekszámlát!

 

Ajándék Okospersellyel!

A program megoldás azoknak, akik időtálló befektetést keresnek gyermekük lakáscéljainak megvalósításához.

 

Miért érdemes Önnek szerződést kötni?

 

  • Ajándék FundiMini – Az Okospersely®: ezzel a hasznos játékkal gyermeke szórakozva tanulja meg a takarékoskodás alapjait.
  • gyermeke lakáscéljáról gondoskodhat az új szerződéssel.
  • kamatadómentes, kedvező befektetés,
  • még több lakáscélt tud megvalósítani,

    A FundiMini Gyerekszámla akció részleteit, (az egyes kedvezmények részletes definícióját) a www.fundamenta.hu weboldalon tekintheti meg, a termékhez kapcsolódó dokumentumokat valamint a betéti szerződés részletes leírását itt érheti el!