„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Elektronikus szolgáltatások
  4. Hírnök és Strázsa szolgáltatás

Hírnök és Strázsa szolgáltatás

Javasoljuk Hírnök, és Strázsa szolgáltatásainkat, pénzügyei kényelmesebb és biztonságosabb lebonyolítása érdekében!

Hírnök és Strázsa SMS szolgáltatások


Az SMS, a mobil telefonokon keresztül küldhető és fogadható, rövid üzenetek adta technikai lehetőséggel élve a Dél Takarékszövetkezet két szolgáltatást kínál ügyfeleinek pénzügyei kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb bonyolítása érdekében:

 

HÍRNÖK szolgáltatás igénylése esetén Önt - értékhatárhoz kötve, különböző részletezettséggel és az Ön által meghatározott időintervallumban - értesíthetjük arról, ha számlájára, vagy azok egy csoportjára más pénzintézettől indított jóváíró tétele érkezett. Ezzel lehetőséget biztosítunk arra, hogy időben megtervezhesse napi teendőit és az előzetes információk alapján intézkedjen pénzügyi kötelezettségeiről, illetve befektetési lehetőségeiről.

 

Széles skálát biztosítunk a szolgáltatáshoz kapcsolódó paraméterek beállítására, így Ön rendelkezhet arról, hogy

 

  • mikor kapjon üzeneteket
  • azok számlaszámonként vagy összevontan jelenjenek meg
  • mindehhez értékhatárt rendelhet és
  • maximálhatja az egy adott időszak alatt fogadni kívánt üzenetek számát.


A STRÁZSA szolgáltatás segítségével Ön szinte azonnal tájékoztatást kaphat a bankkártyájával elektronikus úton kezdeményezett vásárlásról illetve automatából történt készpénz felvételről. Az üzenetek tartalmazzák a tranzakció időpontját és értékét. Önnek e szolgáltatásunknál is lehetősége van értékhatár megadásával az üzenetek gyakoriságát befolyásolni.

 

Amennyiben módosítani kívánja a szolgáltatások egyes paramétereit, akkor nem kell befáradnia bankunkba, mert ezt egy speciális SMS üzenet segítségével telefonon keresztül is megteheti!

 

Kondíciók és díjak:

 

SMS SZOLGÁLTATÁSOK


Hatályos: 2014.augusztus 01-től

 

STRÁZSA SZOLGÁLTATÁS

 

Ügyfél-regisztrációs díj 400.- Ft
Havidíj (minden megkezdett hónap után) 200.- Ft/hónap
SMS-tételdíj 20.- Ft/SMS

A STRÁZSA szolgáltatás megszüntetésekor a Szerződő félnek a már megkapott, de még ki nem egyenlített SMS-tételdíjat meg kell fizetnie.

 

HÍRNÖK SZOLGÁLTATÁS

 

Ügyfél-regisztrációs díj 400.- Ft
Havidíj (minden megkezdett hónap után) 300.- Ft/hónap
SMS-tételdíj 20.- Ft/ SMS

A HÍRNÖK szolgáltatás megszüntetésekor a Szerződő félnek a már megkapott, de még ki nem egyenlített SMS-tételdíjat meg kell fizetnie.