„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”

Kölyökkártya

Egy forint alapú betéti kártya 7-14 éves diákigazolvánnyal rendelkező kiskorú gyermekek részére.

Miért érdemes folyószámlájához bankkártyát igényelnie?

 

 • Mert bankkártyáinkkal kényelmesen és biztonságosan vásárolhat minden olyan belföldi és külföldi kereskedelmi elfogadóhelyen, ahol az Ön kártyáján szereplő logó az üzlet bejáratán is megtalálható.
 • Mert bármikor készpénzt vehet fel Magyarországon és világszerte több tízezer az Ön kártyáján szereplő logóval ellátott bankjegykiadó automatából, valamint bankfiókban és postahivatalban és az összes TakarékPont kirendeltségen.
 • Mert így Önnek mindig csak az éppen szükséges pénzmennyiséget kell felvennie, miközben a többi pénze tovább kamatozik a bankszámláján.
 • Mert számlájához egyszerűen kapcsolódhat folyószámlahitel is, amely megemeli a kártyájával felhasználható összeget.
 • Mert bankkártyájával könnyedén feltöltheti mobiltelefonja egyenlegét több, mint 750 takarékszövetkezeti integrációs ATM berendezésnél.
 • Mert kártyatranzakcióiról azonnal SMS-ben tájékoztatást kérhet, így pénzmozgását naprakészen követni tudja.


Kölyökkártya


A bankszámlával rendelkező szülők számára kiskorú gyermekeik készpénzhez jutását elősegítő termék. Egy forint alapú betéti kártya 7-14 éves diákigazolvánnyal rendelkező kiskorú gyermekek részére.

 

A Kölyökkártya a következő felhasználási lehetőségekkel bír:

 

 • Készpénzfelvétel Takarékszövetkezeti ATM-ből(országosan 800 ATM) 
 • Egyenleglekérdezés Takarékszövetkezeti ATM-eknél 
  Az egy napon belüli tranzakciók összegét a napi limit korlátozza, így a naponta csak meghatározott összeget lehet készpénzben felvenni. A limit használata a számlatulajdonos szülő szempontjából biztonsági funkciót is jelent, hiszen illetéktelen kezekbe kerülve (ha a kártya elvész vagy ellopják) nem lehet azonnal levenni a számlán lévő teljes összeget, csak a limit erejéig. 

Kölyökkártya birtokosoknak engedélyezhető maximum napi limit összege: 5.000,- Ft

 

A kártya elszámolási számla a szülő nevére kerül megnyitásra a bankszámla/alszámla, melyhez egy Kölyökkártya igényelhető. Minden igényelendő Kölyökkártyához külön alszámla szükséges. 
A szülő mind Internet Banking szolgáltatás igénybevételével, mind tartós megbízással biztosíthatja gyermek számára kártyával elérhető összeget, akár havi rendszerességgel is.

 

A kártya letiltása elvesztés vagy ellopás esetén kezdeményezhető telefonon vagy személyes bejelentés útján a számlavezetőnél, illetve telefonon a 06/1/212-02-02-es vagy a 06 40 100 100-as telefonszámon. A kártya letiltásához kérjük, jegyezze fel kártyaszámát! A letiltás díja 100,- Ft /kártya.

 

Jellemzői:

 

 • Lakossági betéti (debit) kártya 
 • Belföldi készpénz felvételre valamint egyenleg lekérdezésre alkalmas Takarékszövetkezeti ATM-eken 
 • A bankkártya érvényességi ideje 3 év 
 • A kártya maximális ATM limit összege: 5.000,- Ft

Csatolt dokumentumok: