„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”

Teleinfo

TELEINFO! Egy egyszerű telefonhívás, és már nyomon is követheti számlája egyenlegét.

A Takarékszövetkezet TELEINFO szolgáltatása segítségével Ön naprakészen, könnyen és gyorsan, egy egyszerű telefonhívással nyomon követheti lakossági számlájának egyenlegét.

 

A Takarékszövetkezet TELEINFO szolgáltatása segítségével Ön naprakészen, könnyen és gyorsan, egy egyszerű telefonhívással nyomon követheti lakossági számlájának egyenlegét.

 

A TELEINFO által nyújtott szolgáltatások:
Általános és részletes tájékoztatást kaphat a Takarékszövetkezet szolgáltatásairól.
Részletes információt kérhet a Takarékszövetkezet fiókjairól, telefonszámok iránt is érdeklődhet.
Tájékozódhat számláinak aktuális egyenlegről.

 

Mit kell tennie, hogy használni tudja a TELEINFO-t:
Fiókjainkban egy igénylőlap kitöltése után, Ön megkapja 8 számjegyű azonosítóját, illetve adatai védelmének érdekében 4 számjegyű TeleKódját.
A kódok átvétele után 3 nappal már használhatja is TELEINFO szolgáltatásunkat.

 

TELEINFO szolgáltatás használatának díja:
A Szigetvári Takarékszövetkezet által kínált TELEINFO szolgáltatás díjmentes, Önnek csupán a telefon hívás díját kell fizetnie.

 

Biztonságos a TELEINFO szolgáltatás?
Az adatainak védelmére szolgáló TeleKódot Ön a TELEINFO első használatakor, illetve igényei szerint bármikor megváltoztathatja, így azt senki nem ismerheti, Takarékszövetkezetünk sem képes azt meghatározni, legfeljebb új induló kódot adni.
A két azonosító kódszámot kérjük, tartsa titokban és ne tárolja azokat egy helyen!

 

TELEINFO telefonszám:
06/21-2424-508

 

Bővebb információért kérjük fáradjon fiókjainkba és kérje a TELEINFO igénylőlapot, hogy a nap 24 órájában kapcsolatba léphessen számlájával.