Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
DÉL TAKARÉK

Teleinfo

TELEINFO! Egy egyszerű telefonhívás, és már nyomon is követheti számlája egyenlegét.

A Takarékszövetkezet TELEINFO szolgáltatása segítségével Ön naprakészen, könnyen és gyorsan, egy egyszerű telefonhívással nyomon követheti lakossági számlájának egyenlegét.

 

A Takarékszövetkezet TELEINFO szolgáltatása segítségével Ön naprakészen, könnyen és gyorsan, egy egyszerű telefonhívással nyomon követheti lakossági számlájának egyenlegét.

 

A TELEINFO által nyújtott szolgáltatások:
Általános és részletes tájékoztatást kaphat a Takarékszövetkezet szolgáltatásairól.
Részletes információt kérhet a Takarékszövetkezet fiókjairól, telefonszámok iránt is érdeklődhet.
Tájékozódhat számláinak aktuális egyenlegről.

 

Mit kell tennie, hogy használni tudja a TELEINFO-t:
Fiókjainkban egy igénylőlap kitöltése után, Ön megkapja 8 számjegyű azonosítóját, illetve adatai védelmének érdekében 4 számjegyű TeleKódját.
A kódok átvétele után 3 nappal már használhatja is TELEINFO szolgáltatásunkat.

 

TELEINFO szolgáltatás használatának díja:
A Szigetvári Takarékszövetkezet által kínált TELEINFO szolgáltatás díjmentes, Önnek csupán a telefon hívás díját kell fizetnie.

 

Biztonságos a TELEINFO szolgáltatás?
Az adatainak védelmére szolgáló TeleKódot Ön a TELEINFO első használatakor, illetve igényei szerint bármikor megváltoztathatja, így azt senki nem ismerheti, Takarékszövetkezetünk sem képes azt meghatározni, legfeljebb új induló kódot adni.
A két azonosító kódszámot kérjük, tartsa titokban és ne tárolja azokat egy helyen!

 

TELEINFO telefonszám:
06/21-2424-508

 

Bővebb információért kérjük fáradjon fiókjainkba és kérje a TELEINFO igénylőlapot, hogy a nap 24 órájában kapcsolatba léphessen számlájával.