„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
 1. Kezdőlap
 2. Vállalkozás
 3. HITELEK
 4. MFB PONT TERMÉKEK
 5. MIKRO,- KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM (Kódszám: GINOP-8.3.5-18)

MIKRO,- KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM (Kódszám: GINOP-8.3.5-18)

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása.

A Takarék Csoport több tagja - az MTB (Magyar Takarékszövetkezeti Bank) Zrt., a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt, és a B3 Takarék Szövetkezet - mint az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. (MFB) szerződött partnere, az MFB Pontok Fejlesztési Konzorcium tagjaként közreműködik az MFB Pont hálózat üzemeltetésében. Ennek keretében a Takarék Csoport tagjainak a fiókhálózatára alapozva 419 MFB Pontot üzemeltet, és részt vesz a 2014 – 2020 közötti programozási időszakban meghirdetett  EU forrású hitelprogramok keretében a kamatmentes hitelek és vissza nem térítendő támogatással kombinált fejlesztési hitelek közvetítésében.

 

 

A Takarék Csoport tagjainak fiókhálózatában kialakított MFB Pontokban igénybe vehető Hitelprogram egyedi célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó KKV-k versenyképességének fejlesztése a KKV-k külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén. A hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők, ugyanakkor a pénzpiacokon egyáltalán, vagy nem kellő mennyiségben jutnak finanszírozási forráshoz.

 

 

Hitelfelvevők köre:
 

A Hitelprogram keretében Támogatásra jogosultak a devizabelföldinek minősülő, Magyarország területén székhellyel, illetve az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén fiókteleppel rendelkező, gazdaságilag potenciálisan életképes, azonban finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó Mikro-, Kis- és Középvállalkozások. Kezdő és induló vállalkozások is benyújthatnak támogatási igényt.

 

 

A hitel típusa: 
 

 • Éven túli beruházási kölcsön
   

 

A Hitelprogram előnyei:
 

 • 0% kamatozással vehető igénybe;
 • Forint alapú hitel, árfolyamkockázat nélkül;
 • Futamidő az eszköz Tao. szerinti amortizációjának végéig.
   

 

Támogatható tevékenységek:
 

 • új tárgyi eszköz beszerzése – kizárólag a Széchenyi 2020 honlapon elérhető Termékleírás 1. sz. mellékletében szereplő VTSZ listán felsorolt eszközök beszerzése támogatható
 • immateriális javak (max. az összköltség 20%-áig és csak a beszerzendő eszközhöz kapcsolódóan)
   

 

Legfontosabb kondíciók:
 

 • A hitel összege: legalább 1 millió forint, legfeljebb 50 millió forint (kezdő vállalkozásoknak legfeljebb 25 millió forint)
 • A hitel devizaneme: HUF   
 • Rendelkezésre tartási idő: 9 hónap
 • Türelmi idő: 3 hónap
 • Saját forrás: a Projekt elszámolható költségének legalább 10%-a
 • Törlesztés: havonta egyenlő részletekben

 

 

Hiteldíjak:

 

 • Kamat: 0% / év
 • Kezelési költség: nem kerül felszámításra
 • Rendelkezésre tartási jutalék: nem kerül felszámításra
 • Előtörlesztési díj: nem kerül felszámításra
 • Késedelmi kamat: Ptk. 6:48 §-ában meghatározott mértékű késedelmi kamat
   

 

A tájékoztatás nem teljes körű, kérjük, a további feltételekért és részletekért tekintse meg a Széchenyi 2020 honlapot.