„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
  1. Kezdőlap
  2. Rólunk

Rólunk

Rólunk

  • Bemutatkozás

    A Dél TAKARÉK három takarékszövetkezet egyesülésével (Szigetvári Takarék, MECSEK TAKARÉK Szövetkezet és Szentlőrinc – Ormánság Takarékszövetkezet) 2017. november 30-án alakult meg. A több mint fél évszázados múltú, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező takarékok a takarékszövetkezeti értékeket megőrizve, mégis megújulva, egy erős, regionális pénzintézetté egyesültek, a Dél TAKARÉK így méltó versenytársa a kereskedelmi bankoknak.

  • Testületek, tisztségviselők

    Testületek, tisztségviselők: