Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
DÉL TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Rólunk

Rólunk

Rólunk

  • Bemutatkozás

    A Dél TAKARÉK három takarékszövetkezet egyesülésével (Szigetvári Takarék, MECSEK TAKARÉK Szövetkezet és Szentlőrinc – Ormánság Takarékszövetkezet) 2017. november 30-án alakult meg. A több mint fél évszázados múltú, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező takarékok a takarékszövetkezeti értékeket megőrizve, mégis megújulva, egy erős, regionális pénzintézetté egyesültek, a Dél TAKARÉK így méltó versenytársa a kereskedelmi bankoknak.

  • Testületek, tisztségviselők

    Testületek, tisztségviselők: