Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
DÉL TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Vállalkozás
 3. Biztosítások
 4. Személybiztosítások

Személybiztosítások

A személybiztosításokról bővebben:

Csoportos kockázati életbiztosítás:

 

Olyan biztosítás, amit a munkáltató köt a munkavállalóira, mint biztosítottakra, tehát a cég a szerződő és az alkalmazottak a biztosítottak. Típusát tekintve összegbiztosítás, melynek lényege, hogy a biztosító a káresemény bekövetkezésekor előre meghatározott biztosítási összeget fizet ki a kedvezményezett részére.

 

Csoportos egészségbiztosítás:

 

Az egészségbiztosítás az egészség megőrzéséhez és a betegségek elkerüléséhez nyújt olyan anyagi, szakmai és szervezési hátteret, amely segítségével a biztosított nyugodt körülmények között, korszerű és gyors gyógykezeléssel a lehető leghamarabb épül fel. Egészségbiztosítás használatával a biztosított egyszerre takarít meg időt és pénzt úgy, hogy magasabb színvonalú egészségügyi szolgáltatást kap. Az egészségbiztosítás az előre nem látható egészségügyi szolgáltatási igény felmerülése esetén szolgáltatja az előre meghatározott (összegbiztosítás), illetve a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges (szolgáltatásfinanszírozás) biztosítási összeget.

Az egészségbiztosítás emberközpontú, megbízható, nincs várólista, nincs sorban állás.

 

Összegbiztosításként:

 

 • Szolgáltatás: pénzbeli juttatás.
 • A szolgáltatás a szerződésben meghatározott összegre szól.
 • Utólagos kifizetés a kedvezményezettnek.
   

Szolgáltatásfinanszírozással:

 

 • Szolgáltatás: természetbeni szolgáltatás.
 • Nem előre meghatározott biztosítási összeget fizet, hanem a meghatározott szolgáltatónál igénybevett egészségügyi szolgáltatásokat finanszírozza a biztosító.
 • A biztosító az egészségügyi szolgáltatónak fizet, aki ezért ellátja a beteget: az Ügyfél helyett a biztosító fizet.

 

Az Ügyfél igényekhez igazodva létrejött egy új típusú, a hazai piacon egyedi megoldás csoportos egészségbiztosításra:

 

A magas színvonalú orvosi tanácsadás és kiváló egészségügyi ellátás lényege, hogy külföldi gyógykezelést és magas színvonalú diagnosztikát kínálnak a biztosítottaknak. Külföldi gyógykezelési szolgáltatás: a második orvosi szakvélemény után, ha az Ügyfél külföldön kezeltetné magát, öt betegségcsoport esetén a biztosítás fedezetet nyújt:

 

 • rákos megbetegedések kezelése
 • szívkoszorúér-áthidaló bypass műtét
 • szívbillentyűcsere
 • idegsebészeti beavatkozások
 • élő donoros szerv- és szövetátültetés
   

A részletekről tájékozódjon a Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókjaiban dolgozó munkatársainknál!