„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
 1. Kezdőlap
 2. Vállalkozás
 3. Biztosítások
 4. Személybiztosítások

Személybiztosítások

A személybiztosításokról bővebben:

Csoportos kockázati életbiztosítás:

 

Olyan biztosítás, amit a munkáltató köt a munkavállalóira, mint biztosítottakra, tehát a cég a szerződő és az alkalmazottak a biztosítottak. Típusát tekintve összegbiztosítás, melynek lényege, hogy a biztosító a káresemény bekövetkezésekor előre meghatározott biztosítási összeget fizet ki a kedvezményezett részére.

 

Csoportos egészségbiztosítás:

 

Az egészségbiztosítás az egészség megőrzéséhez és a betegségek elkerüléséhez nyújt olyan anyagi, szakmai és szervezési hátteret, amely segítségével a biztosított nyugodt körülmények között, korszerű és gyors gyógykezeléssel a lehető leghamarabb épül fel. Egészségbiztosítás használatával a biztosított egyszerre takarít meg időt és pénzt úgy, hogy magasabb színvonalú egészségügyi szolgáltatást kap. Az egészségbiztosítás az előre nem látható egészségügyi szolgáltatási igény felmerülése esetén szolgáltatja az előre meghatározott (összegbiztosítás), illetve a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges (szolgáltatásfinanszírozás) biztosítási összeget.

Az egészségbiztosítás emberközpontú, megbízható, nincs várólista, nincs sorban állás.

 

Összegbiztosításként:

 

 • Szolgáltatás: pénzbeli juttatás.
 • A szolgáltatás a szerződésben meghatározott összegre szól.
 • Utólagos kifizetés a kedvezményezettnek.
   

Szolgáltatásfinanszírozással:

 

 • Szolgáltatás: természetbeni szolgáltatás.
 • Nem előre meghatározott biztosítási összeget fizet, hanem a meghatározott szolgáltatónál igénybevett egészségügyi szolgáltatásokat finanszírozza a biztosító.
 • A biztosító az egészségügyi szolgáltatónak fizet, aki ezért ellátja a beteget: az Ügyfél helyett a biztosító fizet.

 

Az Ügyfél igényekhez igazodva létrejött egy új típusú, a hazai piacon egyedi megoldás csoportos egészségbiztosításra:

 

A magas színvonalú orvosi tanácsadás és kiváló egészségügyi ellátás lényege, hogy külföldi gyógykezelést és magas színvonalú diagnosztikát kínálnak a biztosítottaknak. Külföldi gyógykezelési szolgáltatás: a második orvosi szakvélemény után, ha az Ügyfél külföldön kezeltetné magát, öt betegségcsoport esetén a biztosítás fedezetet nyújt:

 

 • rákos megbetegedések kezelése
 • szívkoszorúér-áthidaló bypass műtét
 • szívbillentyűcsere
 • idegsebészeti beavatkozások
 • élő donoros szerv- és szövetátültetés
   

A részletekről tájékozódjon a Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókjaiban dolgozó munkatársainknál!