„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. HITELEK
 4. SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ HITELEK
 5. TAKARÉK FIX SZEMÉLYI KÖLCSÖN

TAKARÉK FIX SZEMÉLYI KÖLCSÖN

Akár 1 havi törlesztőrészlet jóváírással!


Kamat: évi 6,99%-tól (1)


THM: 8,06% – 19,51%

Nézze meg, milyen törlesztő részletre számíthat!
KISZÁMOLOM 

 

Miért válasszam a Takarék Fix Személyi Kölcsönt?

 

 • Szabadon felhasználható – Lakásfelújítás, bővülő család, váratlan kiadások? Ön dönti el, mire használja fel a kölcsön összegét.
 • Tervezhető – Változatlan kamat és törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt

 

Felvehető kölcsönösszeg Választható futamidő
200 000 – 5 000 000 Ft 24 – 84 hónap
Éves fix kamat

THM

6,99% – 16,99%

8,06%-19,51%

 

Én is igényelhetem a kölcsönt?
 
Igen, ha Ön olyan, legalább 18 éves* cselekvőképes, devizabelföldi/rezidens természetes személy, aki

 • Munkaszerződéssel rendelkezik (határozott, vagy határozattan idejű) vagy nyugdíjas.
 • Legalább minimálbért elérő igazolt havi nettó jövedelemmel rendelkezik ( 99. 085Ft).
 • Az igényléskor nem szerepel a KHR negatív adóslistáján.

 

* 18 éves kortól 21 éves korig a Személyi Kölcsön igénylés feltétele az Adóstárs bevonása.

 

 

Egyet vissza akció időtartama és feltételei:

 

A Hirdetmény hatálya alá tartozó (a kölcsönt folyósító) Hitelintézet által a 2019. április 1. és május 31. között átvett Takarék Fix Személyi Kölcsön igénylések esetén az alábbi feltételek teljesítése mellett, a teljes futamidő alatt megfizetésre kerülő kamatokra is tekintettel, egyhavi, - mivel a kölcsön első havi részlete az ügyfél által választott törlesztési nap függvényében egy hónapnál hosszabb időszaki kamatot is tartalmazhat - a második havi törlesztőrészlettel megegyező összegben kedvezményt ad az ügyleti kamatból, amelyet az Ügyfél (kölcsönt folyósító) Hitelintézetnél vezetett bankszámláján utólagosan ír jóvá, 2020. május 31. napjáig, amennyiben az alábbi feltételek mindegyike teljesül.

 

Jogosultsági feltételek és azok vizsgálata

 

Az akcióban való részvétel feltételei:

 • Az igényelt összeg teljes folyósítását követő 6 esedékesség tekintetében, a választott konstrukció feltételeinek teljesítése, valamint
 • Az igényelt összeg teljes folyósítását követő 6 esedékesség tekintetében, a törlesztőrészletek esedékesség napján történő teljes megfizetése.
 • 2020. május 31-ig nem történik elő- és/vagy végtörlesztés.

 

A Hitelintézet a feltételek teljesítésék / fennállásának vizsgálatát 2020. májusban végzi el, és amennyiben azok maradéktalanul teljesülnek, legkésőbb az adott hónap végéig az 1 havi törlesztőrészletnek megfelelő összeg jóváírásra kerül.

 

 

Mi kell ahhoz, hogy igényelhessem?

 

 • Utolsó 3 havi számlakivonat arról a fizetési számláról, amelyikre a munkabér vagy a nyugdíjjóváírás érkezik.
 • Munkáltatói jövedelemigazolás (30 naptári napnál nem régebbi).
 • Nyugdíjas ügyfél esetén a nyugdíjszelvény vagy a nyugdíjjóváírást tartalmazó utolsó 3 havi számlakivonat.
   

 

Reprezentatív példa

 

A Takarék Fix Személyi Kölcsön esetében a legalacsonyabb és legmagasabb THM-et tüntettük fel. A konstrukción belül nyújtható eltérő nagyságú/ feltételű kölcsönök reprezentatív példáját a Hirdetmény tartalmazza.

 

Hitel teljes összege 3 000 000 Ft 3.000.000 Ft
Hitel futamideje 5 év 5 év
Hitelkamat évi 6,99% 1 16,99%
Hitelkamat típusa rögzített, teljes futamidő alatt fix rögzített, a teljes futamidő alatt fix
A teljes hiteldíj mutató (THM) 8,06% 19,51%
A havi törlesztő részlet összege 59 546 Ft 74 981 Ft
Visszafizetendő teljes összeg 3 625 572 Ft 4 554 444 Ft
A hitel teljes díja 625 572 Ft 1 554 444 Ft

 

 (1) A feltüntetett kamat elérésének feltétele legalább 3 000 000 Ft hitelösszeg és havi nettó 200.000 Ft összegű jövedelem átutalásának a vállalása és a Kölcsön teljes futamideje alatti fenntartása az ügyfél Hitelintézetnél vezetett bankszámláján.

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A THM-ek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok, a 2019. április 1.  napjától hatályos kondíciók alapján történt. A feltételek változása esetén a THM módosulhat.

A THM számítás során a Takarék Csoport Takarék Személyi Kölcsön Hirdetményének 4.3. pontjában meghatározott jóváírás (Egyet vissza akció) nem került figyelembe vételre.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a KHR-ben negatív adattartalommal szerepel, úgy a kölcsönigénylése elutasításra kerül. Javasoljuk, hogy az igénylésének benyújtása előtt éljen az ingyenes adatlekérés lehetőségével.

 

A Takarék Csoport személyi kölcsöneinek részletes feltételei megtalálhatóak a Takarék Csoport Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzatában, a Takarék Csoport Lakossági Hitelezési Általános Szerződési Feltételekben illetve a Takarék Csoport Takarék Személyi Kölcsön Hirdetményében, melyek elérhetőek a Szövetkezeti Hitelintézet ügyfelei számára nyitva álló helyiségekben valamint a www.takarekcsoport.hu-n és a Szövetkezeti Hitelintézet honlapján.

 

A Takarék Csoport személyi kölcsönei kizárólag a www.takarekcsoport.hu/maganszemelyek/fontos-tudnivalok weboldalon feltüntetett Takarék Csoport-tagok értékesítési hálózatában érhetőek el. A Takarék Csoport Hitelintézetei a bírálat jogát fenntartják.

Csatolt dokumentumok: