„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
  1. Kezdőlap
  2. Megújult a Netbank felületünk

Megújult a Netbank felületünk

 


Tisztelt Ügyfeleink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy az esetleges visszaélések elkerülése érdekében a továbbiakban csak fiókjainkban van lehetőség új Internet Banking jelszó igénylésére. Telefonos azonosítást követően ugyanakkor a továbbiakban is kérhető a letiltott fiók hibapontjainak törlése, amellyel újabb három alkalommal kísérelhető meg a belépés.


Szeretnénk felhívni továbbá a figyelmüket arra, hogy az Internet Banking/Home Banking fiókok minél nagyobb biztonsága érdekében belépés után – a jelszó erősségétől függően - szükség lehet a jelszó módosítására.  


Türelmüket és megértésüket köszönjük!


Üdvözlettel:


Dél TAKARÉK

Internetbank elérés

 Kiemelt tájékoztató:

 

 

 

FONTOS INFORMÁCIÓ!

 

A korábbi Szigetvári Takarékszövetkezet ügyfeleinek, 2017. november 24-től a megújult felületen megváltozott a belépés módja az alábbiak szerint: Az eddig használt Csoport és Felhasználó név egy sorban összevonásra kerültek, ezért a belépési adatokat az alábbi szerkezet szerint szükséges beírni:

 

 

CSOPORT:FELHASZNÁLÓ NÉV

 

 

A korábbi Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet ügyfelei az eddig megszokott belépési azonosítójával (felhasználó név) jelentkezhetnek be, azonban 2017.11.24-én a reggeli órákban minden Felhasználónknak SMS-ben küldtük ki a bejelentkezéshez szükséges új kezdet jelszót. Ezt az új jelszót az első belépés alkalmával meg kell változtatni. A belépés az eddigi NetBank felület helyett az új Electra Internetbanking programba történik majd.

 

A korábbi Mecsek Takarékszövetkezet ügyfeleinek belépési módja nem változik, a korábbi felhasználó névvel és jelszóval tudja igénybe venni megújult internetbanki felületünket.

 

 

Amennyiben november 24-én vagy az azt követő első bejelentkezéskor problémát észlel, kérjük, hogy hívja a

21/24-24-508-as

éjjel-nappal hívható ügyfélszoláglati telefonszámunkat!

 

 

 

A szolgáltatás igénybevételének megkönnyítése érdekében az Önt érintő változásokat az alábbi dokumentumok tartalmazzák. Kérjük, figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat! Amennyiben kérdése merül fel, forduljon bizalommal számlavezető fiókjához, Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Tájékoztatók:

 

 

Archív adatok elérése:

 

A Korábbi Szigetvári TAKARÉK ügyfelei az új electra rendszerben láthatják az archív állományi adatokat.

 

 

  • Korábbi Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet archivált adatainak elérése:


A Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet ügyfeleinek 2017.11.24. előtti állományának archiválása megtörtént, ahol a 2017.11.24-én érvényes, régi NetBank jelszavával belépve lekérdezheti forgalmait, letöltheti a korábbi időszak kivonatait (e régebbi kivonatok nem kerültek át az új Electra rendszerbe.

 

Szentlőrinc Ormánság Takarék archív Netbank

 

 

  • Korábbi MECSEK TAKARÉK Szövetkezet archivált adatainak elérése:

 

A MECSEK TAKARÉK Szövetkezet ügyfeleinek 2017.12.01 előtti állományának archiválása megtörtént,

ahol a 2017.11.30-án érvényes, régi NetBank jelszavával belépve lekérdezheti forgalmait, letöltheti a korábbi időszak kivonatait (e régebbi kivonatok nem kerültek át az új Electra rendszerbe).

 

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet archív Netbank

 

Tisztelettel,
Dél Takarék