1. Kezdőlap
  2. Megújult a Netbank felületünk

Megújult a Netbank felületünk

Tisztelt Ügyfeleink!


Értesítjük Önöket, hogy 2018. december 16-án 00:00 óra és 04:00 óra között tervezett informatikai rendszerkarbantartást végzünk.


A karbantartás időtartama alatt a NetBankon a Befektetési szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.


Megértésüket köszönjük, és az esetlegesen okozott kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk!


Üdvözlettel,


Takarék Csoport

Internetbank elérés

 Kiemelt tájékoztató:

 

 

 

FONTOS INFORMÁCIÓ!

 

A korábbi Szigetvári Takarékszövetkezet ügyfeleinek, 2017. november 24-től a megújult felületen megváltozott a belépés módja az alábbiak szerint: Az eddig használt Csoport és Felhasználó név egy sorban összevonásra kerültek, ezért a belépési adatokat az alábbi szerkezet szerint szükséges beírni:

 

 

CSOPORT:FELHASZNÁLÓ NÉV

 

 

A korábbi Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet ügyfelei az eddig megszokott belépési azonosítójával (felhasználó név) jelentkezhetnek be, azonban 2017.11.24-én a reggeli órákban minden Felhasználónknak SMS-ben küldtük ki a bejelentkezéshez szükséges új kezdet jelszót. Ezt az új jelszót az első belépés alkalmával meg kell változtatni. A belépés az eddigi NetBank felület helyett az új Electra Internetbanking programba történik majd.

 

A korábbi Mecsek Takarékszövetkezet ügyfeleinek belépési módja nem változik, a korábbi felhasználó névvel és jelszóval tudja igénybe venni megújult internetbanki felületünket.

 

 

Amennyiben november 24-én vagy az azt követő első bejelentkezéskor problémát észlel, kérjük, hogy hívja a

21/24-24-508-as

éjjel-nappal hívható ügyfélszoláglati telefonszámunkat!

 

 

 

A szolgáltatás igénybevételének megkönnyítése érdekében az Önt érintő változásokat az alábbi dokumentumok tartalmazzák. Kérjük, figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat! Amennyiben kérdése merül fel, forduljon bizalommal számlavezető fiókjához, Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Tájékoztatók:

 

 

Archív adatok elérése:

 

A Korábbi Szigetvári TAKARÉK ügyfelei az új electra rendszerben láthatják az archív állományi adatokat.

 

 

  • Korábbi Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet archivált adatainak elérése:


A Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet ügyfeleinek 2017.11.24. előtti állományának archiválása megtörtént, ahol a 2017.11.24-én érvényes, régi NetBank jelszavával belépve lekérdezheti forgalmait, letöltheti a korábbi időszak kivonatait (e régebbi kivonatok nem kerültek át az új Electra rendszerbe.

 

Szentlőrinc Ormánság Takarék archív Netbank

 

 

  • Korábbi MECSEK TAKARÉK Szövetkezet archivált adatainak elérése:

 

A MECSEK TAKARÉK Szövetkezet ügyfeleinek 2017.12.01 előtti állományának archiválása megtörtént,

ahol a 2017.11.30-án érvényes, régi NetBank jelszavával belépve lekérdezheti forgalmait, letöltheti a korábbi időszak kivonatait (e régebbi kivonatok nem kerültek át az új Electra rendszerbe).

 

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet archív Netbank

 

Tisztelettel,
Dél Takarék