Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
DÉL TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalkozás
  3. Bankszámla csomagok
  4. Alapítványi számlacsomag

Alapítványi számlacsomag

Tekintse meg az Alapítványok számára nyújtott széleskörű banki szolgáltatásainkat!

Kiemelt fontosságú feladatunkként kezeljük a különféle nem nyereségérdekelt alapítványok mind teljesebb körű banki kiszolgálását.

 

Bankszámlavezetés


Takarékszövetkezetünk vállalja alapítványok bankszámláinak vezetését és pénzforgalmuk bonyolítását. A bankszámla szerződés megkötésével a Szigetvári Takarékszövetkezet a törvényi előírásoknak megfelelve ingyenesen megnyitja a bankszámlát. A takarékszövetkezet felhatalmazást kap továbbá, hogy a számlán lévő pénzt kezelje, a számlatulajdonos és meghatalmazottai megbízásait végrehajtsa. Természetesen Önnek is az idő- és pénzkímélő elektronikus kapcsolatot javasoljuk.

 

A számla megnyitásához a következő okmányok szükségesek:

 

  • APEH adóbejelentkezési lap, KSH azonosító szám;
  • Alapító dokumentum, Alapszabály


Számláját Ön valamennyi fiókunkban elérheti függetlenül attól, hogy melyik fiókunkban nyitotta azt. Fiókhálózatunkon kívül a bankszámlához kapcsolódó bankkártyák segítségével az ország bármely részén, sőt az ország határain kívül is készpénzhez juthat. A számlán elhelyezett pénze pedig kamatozik.

Csatolt dokumentumok: