„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
  1. Kezdőlap
  2. Vállalkozás
  3. Bankszámla csomagok
  4. Alapítványi számlacsomag

Alapítványi számlacsomag

Tekintse meg az Alapítványok számára nyújtott széleskörű banki szolgáltatásainkat!

Kiemelt fontosságú feladatunkként kezeljük a különféle nem nyereségérdekelt alapítványok mind teljesebb körű banki kiszolgálását.

 

Bankszámlavezetés


Takarékszövetkezetünk vállalja alapítványok bankszámláinak vezetését és pénzforgalmuk bonyolítását. A bankszámla szerződés megkötésével a Szigetvári Takarékszövetkezet a törvényi előírásoknak megfelelve ingyenesen megnyitja a bankszámlát. A takarékszövetkezet felhatalmazást kap továbbá, hogy a számlán lévő pénzt kezelje, a számlatulajdonos és meghatalmazottai megbízásait végrehajtsa. Természetesen Önnek is az idő- és pénzkímélő elektronikus kapcsolatot javasoljuk.

 

A számla megnyitásához a következő okmányok szükségesek:

 

  • APEH adóbejelentkezési lap, KSH azonosító szám;
  • Alapító dokumentum, Alapszabály


Számláját Ön valamennyi fiókunkban elérheti függetlenül attól, hogy melyik fiókunkban nyitotta azt. Fiókhálózatunkon kívül a bankszámlához kapcsolódó bankkártyák segítségével az ország bármely részén, sőt az ország határain kívül is készpénzhez juthat. A számlán elhelyezett pénze pedig kamatozik.

Csatolt dokumentumok: