Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
DÉL TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalkozás
  3. MFB Pont
  4. Energetikai Fejlesztések

Energetikai Fejlesztések

Ha régóta fontolgat energetikai beruházást, ne halogassa tovább!

Több száz milliárd forintnyi uniós fejlesztési forráshoz juthatnak hozzá a mikro- kis- és közepes vállalkozások az elkövetkezendő években, mely források jelentős részének közvetítésében többek között a Szigetvári Takarékszövetkezet is részt vesz.

 

Amennyiben az alábbi pályázati lehetőségek közül bármelyik felkeltette érdeklődését, foglaljon időpontot.

 

 

GINOP-8.4.1/B-16 KKV energia hitel (30 Mrd Ft)

 

Cél: Megújuló energiaforrás (a szélenergia kivételével) felhasználásával hálózatra termelés céljából villamos energia előállítása.

 

Hitelkamat: 0%

 

Üzleti cél Hitelösszeg Igénybevétel Hitelkérelem
Villamos energia elő-állítása megújuló energia-forrás felhasználásával Min. 1 millió Ft Max. 15 év futamidő Min. 10% saját forrás
Előkészítés, beruházás Max. 1 milliárd Ft Max. 24 (+6) hónap rendelkezésre tartás Egyszerűsített üzleti terv
Megvalósításhoz kapcsolódó költségek Mikro, kis- és középvállalatok igényeihez igazodva Max. 24 hónap türelmi idő a rendelkezésre tartási idő végétől Alapvetően pótfedezet nélkül

 

 

GINOP-4.1.1-8.4.4-16 Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hitel (91,53 Mrd Ft: 32,08 VT + 59,45 VNT)

 

Cél: A környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítése, a környezetterhelés csökkentése, a vállalkozások rezsiköltség terheinek enyhítése.

 

Hitelkamat: 2%

 

Üzleti cél Hitelösszeg Igénybevétel Hitelkérelem
Energiahatékonyság javítása Kölcsön: 3 – 250 millió Ft Max. 10 év futamidő Max. 45% VNT
Megújuló energia-felhasználás VNT: 3 – 50 millió Ft Max 12 hónap rendelkezésre tartás Min. 10% saját forrás
Projekt előkészítés támogatása Mikro-, kis- és középvállalatok igényeihez igazodva Max. 12 hónap türelmi idő a rendelkezésre tartási idő végétől A kölcsön összegének meg kell haladnia a VNT összegét

 

 

VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hitel (11,76 Mrd Ft: 5,88 VT + 5,88 VNT)

 

Cél: Épületek megújuló energia felhasználásnak és energiahatékonyságának fokozására irányuló projektek megvalósítása.

 

Hitelkamat: 2%

 

Üzleti cél Hitelösszeg Igénybevétel Hitelkérelem
Energiahatékonyság javítása Kölcsön: 3 – 50 millió Ft Max. 10 év futamidő Max. 45% VNT
Megújuló energia-felhasználás támogatása VNT: 3 – 50 millió Ft Max. 12 hónap rendelkezésre tartás Min. 10% saját forrás
Projekt előkészítés támogatása Mikro-, kis- és középvállalatok igényeihez igazodva Max. 12 hónap türelmi idő a rendelkezésre tartási idő végétől A kölcsön összegének meg kell haladnia a VNT összegét

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A termékek és szolgáltatások részletes feltételeit, és a további információkat megtalálja a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. honlapján a www.mfbpont.hu oldalon.