Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
DÉL TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalkozás
  3. MFB Pont
  4. Informatikai Fejlesztések

Informatikai Fejlesztések

Infokommunikációs fejlesztésben gondolkodik? Itt a lehetőség!

Több száz milliárd forintnyi uniós fejlesztési forráshoz juthatnak hozzá a mikro- kis- és közepes vállalkozások az elkövetkezendő években, mely források jelentős részének közvetítésében többek között a Szigetvári Takarékszövetkezet is részt vesz.

 

Amennyiben az alábbi pályázati lehetőségek közül bármelyik felkeltette érdeklődését, foglaljon időpontot.

 

 

 GINOP-3.1.2-8.2.4-16 Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása kombinált hitel (10,1 Mrd Ft: 5,6 VT + 4,5 VNT)

 

Cél: IKT vállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosítása, exportképességének és versenyképességének növekedése.

 

Hitelkamat: 1%

Üzleti cél Hitelösszeg Igénybevétel Hitelkérelem
IKT vállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosítása és nemzetközi piacokra való belépése Kölcsön: 2,5 – 50 millió Ft Max. 8 év futamidő Max. 40% VNT
  VNT: 2 – 40 millió Ft Max 12 hónap rendelkezésre tartás Min. 10% saját forrás
    Max. 6 hónap türelmi idő a rendelkezésre tartási idő végétől Egyszerűsített kiválasztási eljárásrend a VNT-nél

 

 

GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhő-alapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása kombinált hitel (39,4 Mrd Ft: 21,9 VT + 17,5 VNT)

 

Cél: KKV felszereltségének fejlesztése, technológiai háttér és üzleti folyamatok modernizálása.

 

Hitelkamat: 1%

Üzleti cél Hitelösszeg Igénybevétel Hitelkérelem
Üzleti IKT rendszer, alkalmazás bevezetés Kölcsön: 1,25 – 37,5 millió Ft Max. 8 év futamidő Max. 35% / 40% VNT
Felhőalapú és egyéb online vállalati szolgáltatások, megoldások bevezetése VNT: 1 – 24 millió Ft Max 12 hónap rendelkezésre tartás Min. 10% saját forrás
    Max. 6 hónap türelmi idő a rendelkezésre tartási idő végétől Min. 50% / 55% kölcsön

 

 

GINOP-3.2.4-8.2.4-16 Felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) vállalati szolgáltatások, IKT meg-oldások fejlesztésének és piaci bevezetésének támogatása kombinált hitel (4,5 Mrd Ft: 2,5 VT + 2 VNT)

 

Cél: Az internetalapú szolgáltatásokra, intelligens kliensek és eszközök használatára épülő üzleti cloud computing megoldások hazai piaci fejlesztése.

 

Hitelkamat: 1%

Üzleti cél Hitelösszeg Igénybevétel Hitelkérelem
Felhőszolgáltató központok létrehozásának támogatása Kölcsön: 20 – 300 millió Ft Max. 8 év futamidő Max. 35% VNT
  VNT: 17,5 – 175 millió Ft Max 12 hónap rendelkezésre tartás Min. 25% saját forrás
  Mikro-, kis- és középvállalkozásoknak Max. 24 hónap a megvalósításra rendelkezésre álló idő Standard eljárásrend

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A termékek és szolgáltatások részletes feltételeit, és a további információkat megtalálja a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. honlapján a www.mfbpont.hu oldalon.