Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
DÉL TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalkozás
  3. MFB Pont
  4. Kutatás, Fejlesztés, Innováció

Kutatás, Fejlesztés, Innováció

Most érdemes igazán innovációban gondolkodnia.

Több száz milliárd forintnyi uniós fejlesztési forráshoz juthatnak hozzá a mikro- kis- és közepes vállalkozások az elkövetkezendő években, mely források jelentős részének közvetítésében többek között a Szigetvári Takarékszövetkezet is részt vesz.

 

Amennyiben az alábbi pályázati lehetőségek közül bármelyik felkeltette érdeklődését, foglaljon időpontot.

 

 

 

GINOP-8.1.1-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitel (32 Mrd Ft)

 

Cél: Intelligens specializáció elveinek megfelelő termékfejlesztés, a technológiaátadásra, a társadalmi és öko-innovációra irányuló beruházások megvalósítása.

 

Hitelkamat: 0%

 

Üzleti cél Hitelösszeg Igénybevétel Hitelkérelem
Termékfejlesztés Min. 100 millió Ft Max. 15 év futamidő Min. 10% (regionális beruházás jogcím esetén min. 25%) saját forrás
Technológiaátadás Max. 3 milliárd Ft Max. 24 (+12) hónap rendelkezésre tartás Egyszerűsített üzleti terv
Ipari kutatás Induló vállalkozásnak is Max. 18 hónap türelmi idő a rendelkezésre tartási idő végétől Nagyvállalatoknak is
Társadalmi és öko-innovációra irányuló beruházások Mikro- kis- és középvállalatok igényeihez igazodva    

 

 

 

GINOP-2.1.2-8.1.4-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hitel (105 Mrd Ft: 35 VT + 70 VNT)

 

Cél: Intelligens specializáció elveinek megfelelő termékfejlesztés, a technológiaátadásra, a társadalmi és öko-innovációra irányuló beruházások megvalósítása.

 

Hitelkamat: 2%

 

Üzleti cél Hitelösszeg Igénybevétel Hitelkérelem
Termékfejlesztés Kölcsön: 25 – 250 millió Ft Max. 15 év futamidő 150 millió Ft hitelösszeg alatt egyszerűsített bírálat
Technológiaátadás VNT: 50 – 500 millió Ft Max 12 hónap rendelkezésre tartás Egyszerűsített üzleti terv
Társadalmi és öko-innovációra irányuló beruházások Mikro-, kis- és középvállalatok igényeihez igazodva Max. 24 hónap a megvalósításra rendelkezésre álló idő Nagyvállalatoknak is

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A termékek és szolgáltatások részletes feltételeit, és a további információkat megtalálja a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. honlapján a www.mfbpont.hu oldalon.