„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”

Mobilinfo

Kérésére SMS üzenetben értesítést küldünk az Ön által kiválasztott tranzakciókról és/vagy a bankszámla egyenlegéről.

Mobilinfo szolgáltatása segítségével a számlatulajdonos kérése alapján SMS üzenetben értesítést küldünk az ügyfél által kiválasztott tranzakciókról és/vagy a bankszámla egyenlegéről.

 

A Dél Takarékszövetkezet Mobilinfo szolgáltatása segítségével a számlatulajdonos kérése alapján SMS üzenetben értesítést küld az ügyfél által kiválasztott tranzakciókról és/vagy a bankszámla egyenlegéről. A tranzakcióknál megadható egy limitösszeg, ez esetben csak a limitet elérő összegű tranzakciókról küldünk SMS-t. Mobilinfo szolgáltatásunkat lakossági és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink egyaránt igénybe vehetik. Lehetőség van rá, hogy egy számláról több felhasználó mobiltelefonjára is küldjünk - azonos tranzakció-típusú - értesítést. Az SMS-értesítést rendszerünk a tranzakció leérvényesülése után, illetve az egyenleget a napzárást követően küldi.

 

Választható tranzakciós csoportok


Jóváírások:


Giro-n keresztül fogadott és takarékszövetkezeti számláról érkező jóváírások. Pl. munkabér, számlakiegyenlítés, adóvisszatérítés stb.

 

Terhelések:


Eseti átutalások, állandó megbízások, felhatalmazás alapján teljesített csoportos beszedés (pl. közüzemi számlák) stb.

 

Készpénz forgalom:


Készpénz be- és kifizetés

 

Saját számlás tranzakciók:


Egy számlatulajdonoshoz tartozó alszámlák (pl. elkülönített számlák, lekötések stb.) közötti forgalom

 

Hitel tranzakciók:


Hitelekhez kapcsolódó pénzmozgás pl. folyósítás, törlesztés (kivéve a folyószámlahitelt)

 

Bankkártya tranzakciók:


Készpénzfelvétel, vásárlás, mobilkártya-feltöltés összegének terhelése a számlán.

 

A választott tranzakciós csoport fiókjainkban egy adatlap kitöltésével bármikor módosítható.

 

Nem küldünk SMS-értesítést az alábbi tranzakciókról:

 

  • számlavezetéssel kapcsolatos díjak, jutalékok, költségek, kamatok
  • folyószámlahitel tranzakciók


Ezekről a számlaműveletekről továbbra is a bankszámlakivonatból vagy Internet Banking szolgáltatásunk segítségével tájékozódhat.

 

A szolgáltatás hozzáférésének menete

 

  • Kérésre az ügyintéző átadja Önnek kitöltésre az igényléshez szükséges a Felhasználói adatlapot. Az Adatlap letölthető honlapunkról is
  • Mikor Ön behozza a kitöltött adatlapokat, az ügyintéző elkészíti az aláírandó "Takarékszövetkezeti Mobilinfo Szolgáltatási Szerződés"-t, amit Ön aláír. A szerződés melléklete a "Általános Szerződési Feltételek Mobilinfo Számlavezetési Szolgáltatáshoz"
  • Kollégáink az adatlapok és az aláírt szerződés alapján elvégzik a szükséges regisztrációs munkát, majd legkésőbb 5 munkanapon belül SMS-ben tájékoztatjuk Önt a szolgáltatás aktiválásáról.


A szolgáltatás költségei


Az Mobilinfo szolgáltatást a Dél Takarékszövetkezet regisztrációs költség nélkül és havidíjmentesen nyújtja Önnek, kizárólag a küldött SMS-ek költségét (bruttó 25 Ft/db) kell Önnek megfizetnie.

 

 

Kondíciók és díjak

 

SMS SZOLGÁLTATÁSOK


Hatályos: 2008. augusztus 1-től

 

MOBILINFO SZOLGÁLTATÁS

 

Ügyfél-regisztráció díjmentes
Havidíj (minden megkezdett hónap után) díjmentes
SMS-tételdíj 25.- Ft/SMS

A Mobilinfo szolgáltatás megszüntetésekor a Szerződő félnek a már megkapott, de még ki nem egyenlített SMS-tételdíjat meg kell fizetnie.

 

STRÁZSA SZOLGÁLTATÁS

 

Ügyfél-regisztrációs díj 400.- Ft
Havidíj (minden megkezdett hónap után) 200.- Ft/hónap
SMS-tételdíj 20.- Ft/ SMS

A STRÁZSA szolgáltatás megszüntetésekor a Szerződő félnek a már megkapott, de még ki nem egyenlített SMS-tételdíjat meg kell fizetnie.

 

HÍRNÖK SZOLGÁLTATÁS

 

Ügyfél-regisztrációs díj 400.- Ft
Havidíj (minden megkezdett hónap után) 300.- Ft/hónap
SMS-tételdíj 20.- Ft/ SMS

A HÍRNÖK szolgáltatás megszüntetésekor a Szerződő félnek a már megkapott, de még ki nem egyenlített SMS-tételdíjat meg kell fizetnie.

Csatolt dokumentumok: