„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
 1. Kezdőlap
 2. Vállalkozás
 3. Számlavezetés
 4. Önkormányzati bankszámla

Önkormányzati bankszámla

Tekintse meg Önkormányzatok számára nyújtott széleskörű banki szolgáltatásainkat!

Az Önkormányzatok és intézményeik számára különféle banki szolgáltatásokat nyújtunk; számla és meghatározott célra elkülönített alszámlák megnyitása, kezelése és pénzforgalmi megbízások lebonyolítása.

 

A települési önkormányzatok és intézményeik, valamint a kisebbségi önkormányzatok számára különféle banki szolgáltatásokat nyújtunk, többek között a fizetési számla és meghatározott célra elkülönített alszámlák megnyitása, kezelése és pénzforgalmi megbízások lebonyolítása.
Takarékszövetkezetünk az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény és a végrehajtására vonatkozó 368/2011. kormányrendelet előírásainak megfelelően végzi az önkormányzatok számlavezetését.
Az Önkormányzat és intézményei részére a mindennapi működéshez szükséges, kötelezően megnyitandó számlán kívül - a jogszabályi feltételeknek megfelelő - intézményi számlákat és meghatározott célra elkülönített alszámlákat nyitunk és kezelünk. 


A számlákról fedezet erejéig teljesítünk pénzforgalmi megbízásokat. Biztosítjuk annak lehetőségét is, hogy az közös önkormányzati hivatalba tartozó valamennyi települési önkormányzat számláinak kezelése egy helyen történhessen.

 

Információk

 

Bankszámlához kapcsolódó szolgáltatások


Bankkártya


Takarékszövetkezetünk a MasterCard nemzetközi társaság üzleti kártyáit ajánlja. Felhasználásukkal Magyarországon és külföldön egyaránt több ezer bankjegykiadó automatából juthat készpénzhez, illetve bonyolíthat vásárlásokat számtalan üzletben.

 

A kártya segítségével:

 

 • csökken a számlán bonyolított készpénzforgalom;
 • biztonságban van a pénz, és még kamatozik is;
 • készpénzhez lehet jutni a nap 24 órájában;
 • vásárlásnál díjmentes a bankkártya használata;
 • egyszerűen kivitelezhetők az utazások során a kifizetések;
 • az üzleti kártyával az utazási és reprezentációs költségek elszámolása egyszerűbbé és áttekinthetőbbé válik;
 • a váratlanul felmerülő költségek kiegyenlítése könnyebbé válik;


Folyószámlahitel


A folyószámlahitel az önkormányzati gazdálkodás zavartalanságának biztosítására, maximum egy évre nyújtható likvid hitel.A maximálisan igénybe vehető kölcsönkeret általában nem haladhatja meg az önkormányzat tárgyévi költségvetési előirányzatának 1/12-ed részét. A keretösszeg nagyságáról egyedi elbírálás alapján döntünk, az első igénylés alkalmával. A folyószámlahitel törlesztése automatikusan történik, a bankszámlára érkező különböző jóváírásokkal, így a hitelkeret a szerződésben meghatározott futamidőn belül többször igénybe vehető. Kamatot a felhasznált keret után számítunk fel az igénybe vett napokra.

 

Elektronikus szolgáltatások


A számlák feletti rendelkezés, a pénzforgalmi megbízások egyszerű, gyors, és kényelmes kezelését biztosítják az önkormányzati irpdába telepíthető Home banking, illetve a világhálón keresztül elérhető Internet banking szolgáltatásaink.

Csatolt dokumentumok: